top of page

Tar hand om mig!

Hej läsare!

Då är det fredag igen... Jag sitter bara hemma i soffan framför tv:n och ska kolla på Idol. Dessa fredagsfinaler är igång igen ända fram till någon vecka innan julafton.


En förkylning har drabbat mig. Jag är inte allvarligt sjuk, men utmattad och ont i lederna.

Lite feber till och från. Jag ska ta det lugnt i helgen. Försöka plugga när energin är någorlunda bra.

Nadine och Jörgen lagade tacos ikväll till middag. I somras åt vi tametusan tacos två gånger i veckan. Så vi blev lite less då. Men nu känns det okej att äta det igen.


Nu har jag ridit Kåsa i snart fyra veckor. Hon har varit väldigt pigg den här veckan. Nästan lite på tå. Hon är skvättig och trippar lite stressat på hemvägen om jag rider uppe på åsen. Sist tog jag en annan väg. En fin skogsväg som går på nedre sidan av åsen. Då var hon lugnare. Vi tränar på att gå i vattenpölar, över bommar som ligger på en plats i skogen. Hon är framåt och rolig att rida. Snäll i all hantering. Igår fick hon massage och mycket mys i stallet. Ojojoj vad kul att jag åter igen har återförenats med hästar.


Alla hästar på gården går på lösdrift. Kåsa blir rastlös inne på box. Hon är uppvuxen ute. Det ska hon få fortsätta med.

Ikväll ska jag lägga mig i bra tid. Imorgon ska jag och Nadine ha ett mor och dotter dygn i Sundsvall. Gå på Birsta och bo på hotell. Ska bli så mysigt att få vara med yngsta själv- Vi behöver det efter en hel säsong med fotboll för Nadine.

Bjuder på några bilder på min katt Fiffi och finjänta Kåsa.Ha en underbar helg allihopa!

Kram Maria

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

September

Kommentare


bottom of page