top of page

Sjuknat om!

Hej läsare!

Sitter här med min eftermiddagskopp med kaffe. Känner mig otroligt less på den här förkylningen som kom för drygt en vecka sedan. Den var lindrig, men jag stannade ändå hemma från jobbet. Kan ju smitta kunder och andra . En sak som jag lärde mig under pandemin var att verkligen stanna hemma vid symptom.

Jag har många kunder som är i riskgrupp. Och dom kan bli allvarligt sjuk om jag smittar ner dom.


Igår provade jag att röra på kroppen. En otroligt lugn träning som sattes ihop både hemma och utomhus. Rörelse och styrka gjordes hemma med gummiband och kettlebell. Efter 30 min så tog jag mig till skidstadion och körde intervaller på teknikbanan. I den stunden så saknade jag verkligen min skidgrupp som vi hade innan pandemin inom Delsbo IF.

Vi hade ca 25 personer på papperet och vi tränade tillsammans. Tyvärr så splittrades vi under pandemin och jag saknar den tiden. Att träna, umgås och ha gemensamma pass både i fotbollshallen och utomhus.


Min dröm är att någon gång kunna starta skidträningar igen.

Men just nu finns det ingen tid till det. Plugget tar den tiden nu.

Passet gav mig energi igår och jag gick hem lycklig för att kroppen svarat positivt på intervallerna.

Inatt vaknade jag av att kroppen värkte inifrån och ut. Äsch tänkte jag och försökte somna om. Imorse stod jag redo i salongen när en nysattack kom från ingenstans. Mina leder började värka och det var bara att avboka dagens kunder.


Jag svor och spottade ur mig några väl valda ord. Jag kände ångest för att jag valde att träna igår. Men jag vet ju att det går inte förutspå allting man gör här i livet. Att sjukna om den här årstiden är mycket vanligt. Speciellt om man är idrottare och går ut för snabbt i träning.


Nu är det bara att acceptera, vila och ta hand om mig. Jag passar på att plugga när jag orkar ta in något i skallen.

Lägger ut bilder från förra veckan.Egengjord äppelmos från egen skörd!Kåsa som precis longerats i endast grimma och longergjord <3Jag som precis tränat intervaller på skidstadion i blåsväder...

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ny förening!

コメント


bottom of page