top of page

Om mig!

Hej bloggläsare! Tänk att jag har startat en blogg. För många år sedan bloggade jag med olika typer av slag. Tyckte det var roligt men slutade 2015. Sedan dess har skrivandet legat på is.

Visst har jag saknat att skriva, men det tog liksom slut på lust, motivation och mening för mig.


Jag heter Maria Wennberg, är 51 år gammal och är född samt uppvuxen i Delsbo som ligger ca 3.7 mil från staden Hudiksvall. Jag bodde i 17 år med min mamma och storasyster i en lägenhet i Delsbo. Pappa och mamma separerade när jag var 6 år. Jag tyckte då att separationen var fruktansvärt jobbig. Men det blev bra och jag var hos pappa när jag ville.


Jag är uppvuxen i en ganska dysfunktionell familj. Med det menar jag att vi barn fick liksom sköta oss själva mer eller mindre. Jag älskade att umgås med mina föräldrar. Men känslan var ofta att dom hade inte tiden för att hänga med mig.

Mamma jobbade heltid inom industrin, ville vara med hennes väninnor på dans under helger. Ja såsom det var då på 70-80 talet. Pappa hade säsongsjobb inom vägarbete och älskade jakt.

Han jagade hare med stövare och under en tid hade han valpuppfödning. Jag älskade alla små gosiga valpar och grät mycket varje gång vi skulle skiljas från dom. De såldes ofta till norra Sverige, men även till Norge och Finland. Pappa hade en tendens att få till superduktiga hundar.

Han blev lite känd inom Norden och faktisk tjänade en slant på hundarna.Bild - Hösten 2022


Här kommer jag att skriva om mig. Det känns bra att få börja med den här bloggen. Hemsidan har stått stilla

ett tag nu eftersom jag pluggar halvtid och jobbar inom frisöryrket på halvtid.

Jag vill hälsa alla välkommen till hemsidan, och framförallt den här bloggen.

Ha en fortsatt trevlig och mysig måndag.

Vi hörs och ses / Maria
22 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ångest!

Det är omöjligt att sätta sig in i hur det är att drabbas av psykisk ohälsa om man inte har upplevt det tillståndet. Jag är en av dom som drabbats och jag har lång erfarenhet av hur det är att leva me

Ätstörning!

När jag flyttade upp till Bollstabruk så tappade jag 10 kg på kort tid. Det berodde mycket på att jag fick bättre livsstil. Slutade röka, drack nästintill ingen alkohol och började träna. Jag och Mats

Flytten

Flytten till Kramfors blev av i februari 1989. Allt kändes perfekt och jag längtade efter den här förändringen i mitt liv. Äntligen skulle jag få komma bort från den hålan som hade förpestat mitt liv.

2 commentaires


Åh vilken spännande resa detta ska bli 🥰

J'aime
En réponse à

Ja det är så viktigt att dela med sig oavsett vad det handlar om <3

J'aime
bottom of page