top of page

Om mig!

Hej bloggläsare! Tänk att jag har startat en blogg. För många år sedan bloggade jag med olika typer av slag. Tyckte det var roligt men slutade 2015. Sedan dess har skrivandet legat på is.

Visst har jag saknat att skriva, men det tog liksom slut på lust, motivation och mening för mig.


Jag heter Maria Wennberg, är 51 år gammal och är född samt uppvuxen i Delsbo som ligger ca 3.7 mil från staden Hudiksvall. Jag bodde i 17 år med min mamma och storasyster i en lägenhet i Delsbo. Pappa och mamma separerade när jag var 6 år. Jag tyckte då att separationen var fruktansvärt jobbig. Men det blev bra och jag var hos pappa när jag ville.


Jag är uppvuxen i en ganska dysfunktionell familj. Med det menar jag att vi barn fick liksom sköta oss själva mer eller mindre. Jag älskade att umgås med mina föräldrar. Men känslan var ofta att dom hade inte tiden för att hänga med mig.

Mamma jobbade heltid inom industrin, ville vara med hennes väninnor på dans under helger. Ja såsom det var då på 70-80 talet. Pappa hade säsongsjobb inom vägarbete och älskade jakt.

Han jagade hare med stövare och under en tid hade han valpuppfödning. Jag älskade alla små gosiga valpar och grät mycket varje gång vi skulle skiljas från dom. De såldes ofta till norra Sverige, men även till Norge och Finland. Pappa hade en tendens att få till superduktiga hundar.

Han blev lite känd inom Norden och faktisk tjänade en slant på hundarna.Bild - Hösten 2022


Här kommer jag att skriva om mig. Det känns bra att få börja med den här bloggen. Hemsidan har stått stilla

ett tag nu eftersom jag pluggar halvtid och jobbar inom frisöryrket på halvtid.

Jag vill hälsa alla välkommen till hemsidan, och framförallt den här bloggen.

Ha en fortsatt trevlig och mysig måndag.

Vi hörs och ses / Maria
18 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fuck Cancer!

Hej läsare. När min lillasyster föddes en dag i December 1981 så förändrades Ingrid. Jag ville att hon skulle fortsätta att ha tid med mig. Så blev det inte. Jag kände mig övergiven och i vägen, höll

bottom of page