top of page

Modul 3

Hej läsare!

Jag vill bara gå in en sväng denna fredagskväll för att berätta om hur det ligger till i utbildningen...

Igår lämnade jag in den sista tentan i modul 3. Idag blev jag godkänd och klar inför modul 4. Ibland tar det några dagar för att få svar på mina uppgifter. Men nu den senaste tiden har support och lärare varit snabba att svara. Det glädjer mig eftersom jag studerar även på helger.

Modul 4 innehåller många uppgifter om kostprogram som jag ska bli godkänd i. Att jag ska kunna ge mina framtida klienter råd och kunskap om olika vägar till att förändra deras livsvanor och livsstil. Det är ju min dröm att få dela med mig av den breda kompetens som den här utbildningen ändå ger mig.


Yrkesutbildningen till certifierad kostrådgivare innehåller 6 moduler. Men jag behöver bara läsa modul 1-3-4-6.

Modul 2-5 läste jag i förra kursen. Jag är så tacksam att mitt mod vann över rädslan. Jag var nog mest osäker och rädd att misslyckas. Men nu litar jag för fullt på mig själv och vågar ta steget ut i en ny inriktning. Friskvård-Hälsa-Kost har varit mitt intresse sedan jag var ung, men då vågade jag inte. Hade noll procent självförtroende eller självkänsla. Inget stöd från nära och kära som kunde stötta mig på vägen. Det är ganska sorgligt ändå.
Jag är så stolt över mitt certifikat <3

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

40 recept

Receptlayout!

Jag kan släppa gårdagens uppgifter. Fick godkänt på båda. Vilket är otroligt skönt när jag fastnade i krångel. Nu återstår två uppgifter innan tentan. Jag har precis lämnat in två olika receptlayout d

GODKÄND!

Comments


bottom of page