top of page

Life goes on!

Hej läsare!

Det var ett tag sedan jag publicerade nu..

Men livet rullar på och det har och är mycket jobb i salongen.

Studierna hinns inte med som beräknat, men jag riktar in mig på att vara klar med kursen till kostrådgivare eftern nyårsskiftet. Just nu håller jag på med en kokbok känns det som.


För övrigt så försöker jag få ihop mina timmar med träning av både mig och fina kallblodsstoet Kåsa.

Vi är inne på månad 3 i inridningen. Hon är en fantastisk häst som är både pigg och glad.

Hon är bedårande vacker och jag älskar henne.


Det har blivit vinter i Hudiksvall. Bilden är från i helgen när jag red uppe på åsen.Igår fick hon skön massage i stallet av mig Jag gillar verkligen

att stretcha, massera och ha fysisk kontakt med hästen.


Vädret har varit magiskt vackert hela helgen. Kallt, knarrande snö och sol. Så härligt. Man kan tro att det är i mitten av december. Det hände några gånger i helgen att jag blev sugen på att dra på mig skidorna och åka några kilometer. Men min arm och axel krånglar och har gjort det ett tag nu. Smärtan har oroat mig och gör det fortfarande. Jag vet att den enda som behöver göras är en ordentlig utredning om varför smärtan är där. Rörligheten känns också mycket sämre. På kort tid har det blivit såhär. Jag lovar här och nu att en läkare ska kontaktas omgående oavsett hur rädd jag är.

Ja, jag är livrädd. Av tidigare läkarbesök. Känslan sitter i benmärgen. Jag får bearbeta mina rädslor under resten av livet. Pga alla olika trauman osv. Men det gör jag så gärna, bara jag slipper alla ångestattacker i olika perioder som jag hade förr.

Dessa trauman kommer jag att berätta om på något vis.Avasjön har omslutits av en hinna av is. Den rosa himlen skiftar fint över den.

Delsbo i vinterskrud!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ångest!

Det är omöjligt att sätta sig in i hur det är att drabbas av psykisk ohälsa om man inte har upplevt det tillståndet. Jag är en av dom som drabbats och jag har lång erfarenhet av hur det är att leva me

Ätstörning!

När jag flyttade upp till Bollstabruk så tappade jag 10 kg på kort tid. Det berodde mycket på att jag fick bättre livsstil. Slutade röka, drack nästintill ingen alkohol och började träna. Jag och Mats

Flytten

Flytten till Kramfors blev av i februari 1989. Allt kändes perfekt och jag längtade efter den här förändringen i mitt liv. Äntligen skulle jag få komma bort från den hålan som hade förpestat mitt liv.

Commentaires


bottom of page