top of page

GODKÄND!


Hej läsare!

Jag lämnade in en uppgift igår kväll som jag tyckt varit väldigt svår att uppnå gott resultat på.

Förra veckan fick jag underkänt på uppgiften.

Inget var egentligen fel med inlämningen, men det fattades ett rent kostupplägg.

Efter gårdagens inlämning med kompletterade uppgifter på ett personligt kostschema så fick jag äntligen godkänt imorse när jag öppnade datorn.


Så otroligt skönt. Det var som jag trodde...

Att jag krånglade till det för mig. Det bara snurrade av olika siffror i huvudet.

Jag undrar just på vilken nivå den här typen av uppgifter i matematik är??

Nåväl, jag kan och blev godkänd som ändå är huvudsaken.

Även att jag förstår vad allt handlar om.

Jag förstår också att det hjälper att våga fråga någon som jag tror kan förklara det som är svårt, på ett sätt som är rätt för mig.


Jag ser fram emot nästa uppgift i utbildningen innan modul 4 är över.

Receptmall-Receptlayout är jag redo för nu.


Bilden ni ser i detta inlägg är jag som står högst upp på Funäsdalens berg.

Jag stod på en sten och blickade ut mot renarnas reservat en höstig dag i oktober för två år sedan. Jag längtar just nu till Funäs...

Jag känner mig lite piggare idag.

Ha en underbar helg <3

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ångest!

Det är omöjligt att sätta sig in i hur det är att drabbas av psykisk ohälsa om man inte har upplevt det tillståndet. Jag är en av dom som drabbats och jag har lång erfarenhet av hur det är att leva me

Ätstörning!

När jag flyttade upp till Bollstabruk så tappade jag 10 kg på kort tid. Det berodde mycket på att jag fick bättre livsstil. Slutade röka, drack nästintill ingen alkohol och började träna. Jag och Mats

Flytten

Flytten till Kramfors blev av i februari 1989. Allt kändes perfekt och jag längtade efter den här förändringen i mitt liv. Äntligen skulle jag få komma bort från den hålan som hade förpestat mitt liv.

댓글


bottom of page