top of page

Återupptar hästintresset!

För drygt 5 år sedan så gjorde jag slut med mitt intresse för hästar.

Visst har jag saknat det, men jag har ju haft annat för mig som varit mer betydelsefullt.


För 1 vecka sedan så var jag och hälsade på ett kallblodssto som är 3 år och heter Kåsa. Hon är så fin, 3 år och vill inte tävla inom travet. Ägaren känner jag sedan tidigare. Jag frågade henne om det finns någon snäll häst att rida på medans min dotter tränar fotboll bara en bit från gården där Kåsa står.


I måndags fick hon nya skor. Jag fick äntligen sitta på hästryggen igen efter så lång tid. Det var en knepig känsla samtidigt som det var helt underbart.

Hon var lugn, trygg och lite lat hihi.

Där jag red var efter en grusväg som går längs med en rullstensås. Så otroligt fint och samtidigt läskigt med dessa stup.

Kåsa är ju uppvuxen i denna miljö så hon gav mig snabbt förtroende.


Idag på förmiddagen fick jag återbud i salongen. Passade därför på att åka till Kåsa och rida igen. Jag ska försöka rida 3 pass i veckan för att hon sedan ska kunna säljas till någon som vill ha en fin ridhäst.Visst ser jag lycklig ut?


Ha en trevlig kväll / Maria

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

September

Comments


bottom of page